INFO:   agencija@maxtravel.me; TEL.:  +382 67 060 010

 

KUSADASI LJETO 2019 / TURSKA

 
KUŠADASI LJETO 2019 / TURSKA – POLUPANSION I ALL INCLUSIVE / SIGURAN POLAZAK

299€  po osobi

Kušadasi je danas moderan grad, koji vam najpotpunije može dočarati duh mediterana protkan velikim šarmom orijenta. Ovo ljetovalište u Turskoj, na obali Egejskog mora, nalazi se 95 km južno od Izmira, trećeg po veličini grada u Turskoj. Kušadasi je prilično veliko ljetovalište, koje ima populaciju od preko 100.000 stanovnika. Ovaj broj u toku ljeta poraste na preko pola miliona, što govori o njegovoj popularnosti i atraktivnosti. Grad se zapravo nalazi u prelijepom zalivu, a naspram njega je poluostrvo Guvercin Ada (u prevodu Golublje ostrvo, koje je sa kopnom povezano uskim prolazom). Ime je dobio od reči „kuş” što znači ptica i reči “ada” što znači ostrvo. Simbol grada je spomenik na glavnom šetalištu, gdje su ptice predstavljene u ljudskoj šaci. Ovaj grad vam može pružiti mnogo toga, od važnih istorijskih lokaliteta (Pamukale, Efes) pa do veoma kvalitetne zabave (akva parkovi, noćni život i kupovina).

KUŠADASI – TURSKA – NOVO HIT LJETOVANJE 2019
PREVOZ + HOTEL SA 4* NA BAZI POLUPANSIONA ILI ALL INCLUSIVE + VODIČ

FIRST MINUTE CIJENA ZA PRIJAVE DO 15. JUNA

HOTEL „DABAKLAR“ SA 4* – POLUPANSION – 299,00 EUR
HOTEL „GRAND SAHIN“ SA 4* – ALL INCLUSIVE – 379,00 EUR 

TERMIN PUTOVANJA: 10 DANA / 02.08.-11.08.2019.

CIJENA ARANAŽMANA OBUHVATA:

·         Prevoz udobnim autobusima na relaciji Podgorica – Kušadasi – Podgorica;

·         Trajekt Edžebat – Čanakale – Edžebat;

·         1 noćenje u hotelu Zileli 3* u Čanakaleu na bazi noćenje sa doručkom;

·         6 noćenja u hotelu Dabaklar 4*  na bazi polupansiona (doručak i večera) ili 6 noćenja u hotelu Grand Šahins 4* na bazi sve uključeno (All inclusive);

·         Usluge vodiča tokom putovanja;

·         Organizacioni trškovi.

CIJENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

·         Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (može obezbijediti agencija);

·         Fakultativne izlete;

·         Individualne troškove.

OPIS FAKULTATIVNIH IZLETA:

Najljepše plaže – Ukoliko vam je teško da se odlučite na koju plažu treba otići, mi smo za vas spremili najbolju i najjeftiniju ponudu odlaska na neke od najboljih plaža u Kusadasiju (Long Beach – Capello club, Ladies beach – Next beach club…). U cijenu je uključen prevoz od hotela do plaže i korišćenje ležaljki i suncobrana.
Pamukkale – jednistven prirodni fenomen – okamenjene terase stvorene krečnjačkim naslagama iz termalnih izvora bogatih kalcijumovim solima, čije se vode slivaju preko niza malih bazena na padini brda nad dolinom Velikog Meandra. To će biti svakako jedna od najljepših uspomena koje ćete ponijeti iz Turske. Nezaboravan prizor dopunjuju svakako i ostaci antičkog Hijerapolisa (Apolonov hram, terme, Vizantijska vrata, pozorište, nekropola sa stotinama sarkofaga, hipogeja i tumulusa…). Možete se okupati na kaskadnim bazenima u ljekovitoj vodi (37’C). U cijenu izleta su uključeni transfer, ulaznice za Hijerapolis, ručak i vođenje na srpskom jeziku
Krstarenje – za one koje uživaju u prostranstvu mora, kristalno čistoj vodi, ovaj izlet će biti pravi izbor. Imaćete mogućnost da uživate u ljepotama Egejskog mora, divljim, netaknutim plažama. U cijenu izleta je uključeno krstarenje brodom, kupanje u lijepim morskim uvalama, izletnički ručak, neograničena konzumacija bezalkoholnih pića. Kafa, čaj, sladoled i alkoholna pića se naplaćuju.

 
Plan putovanja

1

1. DAN / PETAK 02.08.2019 / PODGORICA – ČANAKALE (oko 1044 km)

Polazak iz Podgorice u 13:00 časova kod INA pumpe iza Delta City-a. Putovanje preko Albanije i Grčke sa usputnim pauzama radi odmora. Dnevno-noćna vožnja.

2

2. DAN / SUBOTA 03.08.2019 / ČANAKALE

Dolazak u Čanakale u popodnevnim časovima. Smještaj u hotel. Šetnja ovim divnim gradom na obali Dardanela. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3

 

3. DAN / NEDELJA 04.08.2019 / ČANAKALE-KUŠADASI (oko 410 km)

Rani doručak. Napuštanje hotela i polazak prema Kušadasiju. Dolazak u ovaj turski biser na obali Egejskog mora. Smještaj u izabrani hotel. Nakon odmora odlazak na prvo upoznavanje grada-ostrva ptica (Ku-ptica adasi- ostrvo), pješačke ulice i Karavan saray. Slobodno vrijeme. Večera. Noćenje.

4

4. DAN / PONEDELJAK 05.08.2019 / KUŠADASI

Doručak. Slobodno vrijeme ili mogućnost fakultativnog odlaska na plažu „Capelo“. Uživanje u ovoj predivnoj plaži, odličnom plažnom baru, fantastičnim animacijama i doobrim koktelima. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Večera. Mogućnost odlaska u neki od mnogobrojnih klubova u Kušadasiju. Noćenje.

5

5. DAN / UTORAK 06.08.2019 / KUŠADASI