INFO:   agencija@maxtravel.me; TEL.:  +382 67 060 010

 

LUTRAKI – PELEPONEZ od 199€

LUTRAKI LJETO 2019 / PELOPONEZ – ATINA / SIGURAN POLAZAK

199€  po osobi

Kristalno čisto more, planina prekrivena borovinom i zelenilom koje doseže do same morske obale idealna je za odmor i uživanje. Za one koji vole more, mnogo je skrivenih plaža do kojih se moze doći brodom. Za one koji uživaju u planini, planinski lanac Geranie, pravi je za romantične šetnje. Lutraki je idealno mjesto odakle možete poći u obilazak najznačajnijih arheološkim znamenitostima Grčke, kao što su antički Korint, Delfi, Mikena, Epidaurus, Olimpia ili Akropolj u Atini. Tu su i antički hramovi i vizantijske crkve nedaleko od grada, Heraion na preijlepom jezeru Vouliagmeni i manastiri na Geraniji. Šta god da izaberete u Lutrakiju Vam nikada neće biti dosadno. Lutraki je grad pun živosti i odmor proveden ovdje je nezaboravan i izvanredan i za djecu i za odrasle. Lutraki, mjesto pod suncem, osjetite svim svojim čulima, danju i noću. Otvorite oči i udahnite duboko. Mnogo je toga što možete vidjeti, uraditi i u čemu možete uživati.

PROČITAJTE JOŠ DETALJA O LUTRAKIJU NA NAŠEM BLOGU – „LUTRAKI – GDJE GRCI TRAŽE MIR“

Hit ponuda – Lutraki & Atina & Peloponez – Ljeto 2019.!!!       

(Prevoz, 6 Noćenja sa doručkom, Vodič )

Termin: 9 DANA / 31.07 – 08.08.2019.

Cijena: 199.00 € 

U cijenu aranžmana je uračunato:

·         Prevoz udobnim autobusom turističke klase na pomenutoj relaciji prema programu

·         Usluga šest noćenja sa doručkom u hotelu Kosmopolit sa 3* (renovirane sobe u martu 2018) u Lutrakiju

·         Usluga vodiča i pratioca grupe

·         Organizacioni toškovi

 

U cijenu aranžmana nije uračunato:

·         Fakultativni izleti

·         Troškovi ulaznica, individualni troškovi, room service

·         Lokalana turistička taksa u Grčkoj (uvedena u Januaru 2018)

 

Plan putovanja

1

1. DAN / SRIJEDA - 31.07. / PODGORICA /

Polazak sa dogovorenog mjesta u večernjim satima. Vožnja preko Albanije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi  odmora grupe, noćna vožnja do Grčke...

2

2. DAN / ČETVRTAK - 01.08. / LUTRAKI /

Dolazak u Lutraki u popodnevnim satima. Smještaj u hotel oko 14:00h. Nakon kraćeg odmora zajednički odlazak na gradsku plažu. Slobodno vrijeme za kupanje. Info sastanak grupe sa vodičem u 19:00h. Nakon toga kolektivni odlazak u večernju šetnju Lutrakijem. Noćenje.

3

3. DAN / PETAK - 02.08. / PLAŽA VOULIAGMENI - HERIN HRAM i SVETIONIK /

Doručak. Slobodan dan za odmor u Lutrakiju ili mogućnost fakultativnog odlaska do poluostrva Perachora, uz posjetu svetionika i Herinog hrama. Čuveni svetionik je jedna od prelijepih tačaka koja je poznata uglavnom lokalcima. Sa njega se pruža predivan pogled na cijeli Korintski zaliv. U blizini se opet vraćamo u neka antička vremena i dolazimo do ostataka Herinog hrama koji svjedoče o slavnoj istoriji koja je ostavila svoj trag na ovim prostorima. Hram se nalazi na samoj obali Jonskog mora i ovde je sjajna prilika za prvo kupanje na ovom izletu. Naša priča se nastavlja odlaskom do prelijepe lagune gdje se i nalazi Vouliagmeni jezero – jedno od najvećih turističkih atrakcija ove regije. Plaža je pješčana i idealna za uživanje, a na samoj plaži nalaze se barovi i restorani. Povratak u hotel. Noćenje.

4

4. DAN / SUBOTA - 03.08. / PELOPONEZ ( EPIDAURUS, NAFPLION ) /

Doručak. Slobodno vrijeme ili fakultativni cjelodnevni izlet za Peloponez. Vožnja do Epidaurusa (svetilište boga Asklepija), obilazak antičkog pozorišta iz IV vijeka p.n.e, čuvenog po svojoj akustičnosti. Nastavak putovanja do Nafpliona – jedan od najljepših gradova Peloponeza, poznat i kao grad tri tvrđave (srednjovjekovna tvrđava " Palamidi ", drevna tvrđava " Akronavplia", otomanska " Bourtzi "). Pješačko razgledanje centra grada i slobodno vrijeme za ručak ili za odlazak na gradsku plažu.  Povratak u Lutraki u poslijepodnevnim časovima. Mogućnost zajedničkog odlaska do diskoteke. Individualni povratak. Noćenje.

5

5. DAN / NEDELJA- 04.08. / ATINA - AKROPOLJ - GLIFADA /

Doručak. Slobodan dan za odmor u Lutrakiju ili fakultativni odlazak grupe u razgledanje Atine: trg Omonija, trg Sintagma, Parlament sa smejnom straže, Akademija nauka, Olimpijski stadion, Dionizijev hram, Hadrijanova kapija... Nakon toga odlazak šetnjom do Akropolja (individualni ulazak). Nakon obilaska Akropolja slobodno vrijeme za individualni razgled u ulici "Ermou" (šoping i pješačkoj zoni). U popodnevnim satima polazak autobusa do Glifade i slobodno vrijeme za kupanje u beach baru "Bolivar". Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.

6

6. DAN / PONEDELJAK - 05.08. / KORINTSKI KANAL - VINARIJA - PLAŽA /

Doručak. Slobodan dan za odmor u Lutrakiju ili mogućnost fakultativnog odlaska do vinarije i jedne od najljepših plaža. Odlazak grupe do Korinintskog kanala, pauza za slikanje. Nakon toga nastavak puta do vinarije u području Nemea. Posjeta vinariji uz degustaciju vina. Nastavak putovanja do plaže. Prelijepa plaža sa tirkizno plavim i kristalno čistim morem probudiće u Vama želju da što duže ostanete na ovom mjestu. Ovo mjesto je ujedno i poznata turistička destinacija sa raznovrsnim sadržajem… Poslijepodnevni povratak u hotel. Noćenje.

7

7. DAN / UTORAK - 06.08. / PLAŽA XILOCASTRO /

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak na jednu od najljepših plaza - Xilocastro. Noćenje.

8

8. DAN / SRIJEDA - 07.08. / LUTRAKI - PODGORICA /

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme do polaska ka Podgorici. Vožnja prema Podgorici preko Patre, Janjine, Kakavije. Noćna vožnja sa pauzama po potrebi grupe.

9

9. DAN / 08.08 / PODGORICA /

Dolazak u Podgoricu u jutarnjim časovima. Kraj programa !

 

Aranzman mozete platiti u ratama preko kartica Premium i Premum Plus Hipotekarne Banke do 12 mjesecnih rata i preko administrativne zabrane prosvjetnih radnika do 6 mjesecnih rata ili gotovinski na ziro-racun 520-23027-58 Hipotekarna Banka.

·         * Licenca Ministarstva Turizma Crne Gore broj 389.
Za ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Max Travel d.o.o. koji su sastavni dio programa putovanja

·         ·          

·         ·         Informacije :

·         ·          

·         ·         Max Travel

·         ·         Turisticka Agencija
Podgorica
Njegoseva 23
067/060-010
www.maxtravel.me