INFO:   agencija@maxtravel.me; TEL.:  +382 67 060 010

 

OHRID – LJETO 2019 90€

OHRID / LJETO 2019

90€  po osobi

OHRID se nalazi na krajnjem jugu Sjeverne Makedonije. Biser Sjeverne Makedonije i cijelog Balkana, najstarije jezero na Balkanu, grad istorije i jedna od kolijevki pravoslavne duhovnosti. Zahvaljujući svojim osobenostima grad Ohrid i Ohridsko jezero proglašeni su 1980. godine za Svetsko kulturno nasledstvo pod zaštitom UNESCO-a. Na našem tržištu nekada popularna, a u poslednje vrijeme zaboravljena destinacija.

Poslednjih nekoliko godina se neprimjetno nametnuo kao destinacija koja okuplja sve veći broj mladih ljudi iz regiona. Postale su nezaboravne novogodišnje noći doživljene na obalama prelijepog jezera. Pored toga izleti i niske cijene vanpansionske potrošnje su definitivno prevagnule da mladi u potpunosti uživaju na Ohridu i da se zadovoljni vrate svojim kućama.

Pročitajte naš tekst na blogu: OHRID – DUHOVNO SJEDIŠTE BALKANSKIH SLOVENA

LJETO 2019 – OHRID
PROMO CIJENA OD 90,00 €
6 DANA: 02.08 – 07.08.2019.
(PREVOZ + SMJEŠTAJ + VODIČ)

 

CIJENA ARANŽMANA OBUHVATA:

·         Prevoz autobusom visoke turističke klase

·         Četiri noćenja u smještaju sa  3*

·         Usluge lokalnog turističkog vodiča

·         Obilaske prema programu putovanja

·         Usluge pratioca grupe

CIJENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

·         Individualne troškove

·         Fakultativni izleti (Akva Park 15,00 EUR; Sv. Naum 10,00 EUR)

·         Putno zdravstveno osiguranje (može obezbijediti agencija)

 

Plan putovanja

1

1. DAN / PETAK – 02.08.2019. / PODGORICA - OHRID /

Sastanak grupe na dogovorevenom mjestu u Podogrici u u 23:30 h. Polazak u 23:45 h udobnim autobusom visoke turističke klase. Putovanje preko Albanije (Božaj, Skadar, Tirana...) sa kraćim pauzama za odmor po potrebi grupe.

2

2. DAN / SUBOTA - 03.08.2019. / OHRID /

Dolazak u Ohrid u ranim jutarnjim časovima. Smještaj u izabranim smještaju. Slobodno vrijeme za odmor. Nakon toga odlazak na plažu i slobodno vrijeme za kupanje. Povratak u smještaj. Mogućnost kolektivnog večernjeg izlaska. Noćenje.

3

3. DAN / NEDELJA - 04.08.2019. / AKVA PARK /

Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak do Struge, u Akva park hotela Izgrev. Slobodno vrijeme. Povratak u Ohrid. Slobodno vrijeme. Noćenje.

4

4. DAN / PONEDELJAK - 05.08.2019. / OHRID /

U 10:00 h ispred smještaja polazak grupe u obilazak Ohrida u pratnji lokalnog turističkog vodiča. Razgledanje najznačajnijih znamenitosti Ohrida: Sveta Sofija, crkva Svetog Jovana, crkva Svetog Klimenta, Samuilova tvrđava - sa koje se pruža predivan pogled na Ohridsko jezero i cijeli grad. Nakon toga odlazak na plažu i slobodno vrijeme za kupanje. Povratak u smještaj. Uveče mogućnost krstarenja ohridskim jezerom. Noćenje.

5

5. DAN / UTORAK - 06.08.2019. / SVETI NAUM - BILJANINI IZVORI - ZALIV KOSTIJU /

Okupljanje grupe ispred smještaja u 09:00 h i odlazak na fakultativni obilazak Biljaninih izvora, Zaliv kostiju - Mikovog grada, Sveti Naum - Obilazak rekonstruisanog naselja iz bronzanog doba – muzeja i vidikovca, sa koga se pruža nestvarna slika Ohridskog jezera i priobalnog dijela. Nastavak putovanja do Svetog Nauma, čuvenog ohridskog izletišta gdje se Crni Drim uliva u Ohridsko jezero. Slobodno vrijeme. Noćenje.

6

6. DAN / SRIJEDA - 07.08.2019. / OHRID - PODGORICA /

Napuštanje smještaja i polazak za Tiranu. Po dolasku u Tiranu predviđen je obilazak tržnog centra “TEG”. Slobodno vrijeme za ručak i šoping. Nakon toga polazak za Crnu Goru. Dolazak u Podgoricu u večernjim časovima. Kraj putovanja 

 

Aranzman mozete platiti u ratama preko kartica Premium i Premum Plus Hipotekarne Banke do 12 mjesecnih rata i preko administrativne zabrane prosvjetnih radnika do 6 mjesecnih rata ili gotovinski na ziro-racun 520-23027-58 Hipotekarna Banka.

·         * Licenca Ministarstva Turizma Crne Gore broj 389.
Za ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Max Travel d.o.o. koji su sastavni dio programa putovanja

·         ·          

·         ·         Informacije :

·         ·          

·         ·         Max Travel

·         ·         Turisticka Agencija
Podgorica
Njegoseva 23
067/060-010
www.maxtravel.me