INFO:   agencija@maxtravel.me; TEL.:  +382 67 060 010

 

ZAKINTOS 10 DANA - 199 €

 

ZAKINTOS LJETO 2019 / GRČKA – JONSKO MORE

199€  po osobi

ZAKINTOS (Zante) predstavlja jedan on najblistavijih bisera Jonskog arhipelaga. Ovo prelijepo ostrvo je najjužnije i treće po veličini od sedam Jonskih ostrva. Njegove prirodne ljepote; dugačke pješčane plaže, tirkizno plavo more, blaga klima, morske uvale i pećine svrstavaju ga među najlepša ostrva Grčke. Zakintos je poznat po svojim divnim pješčanim plažama: (Navaggio – sa čuvenom olupinom broda, Laganas, Vasilikos, Tsilivi…), najvećem prirodnom rezervatu ugrožene vrste morskih kornjača Caretta-caretta, ali i veoma živom i bogatom noćnom provodu.

LAGANAS je najveće i najdinamičnije ljetovalište na ostrvu, udaljeno od glavnog grada oko 9 kilometara. Sa svojom divnom pješčanom plažom, dobrom pozicijom, raznovrsnom restoranskom i ugostiteljskom ponudom i mogućnostima za bavljenje sportovima na vodi, predstavlja idealan izbor za sve koji žele da dožive Zakintos na pravi način. U Laganasu ćete osjetiti čari burnog noćnog života. Ludilo u diskotekama do zore, noćna kupanja, izlazak sunca sa ekipom na plaži, zahtevaju od vas da se dobro pripremite za ljetovanje !!!

LJETO 2019  ZAKINTOS / NAJBOLJE PUTOVANJE ZA MLADE!

·         TERMIN PUTOVANJA: 10 DANA / 13.07 – 22.07.2019.

·         CIJENA ARANŽMANA: 199,00€ / ZA PRIJAVE DO 10. JUNA ILI POPUNJAVANJA  PROMO MJESTA

·         PREVOZ, SMJEŠTAJ, VODIČ

U cijenu je uračunato:

·         Prevoz udobnim autobusom turističke klase na pomenutoj relaciji prema programu;

·         Usluga sedam noćenja u izabranoj vili u Laganasu u višekrevetnim sobama;

·         Usluge vodiča za razglede prema programu;

·         Troškovi pratioca grupe;

·         Prevoz trajektom na relaciji Kilini – Zakintos – Kilini;

·         Organizacioni troškovi putovanja.

U cijenu aranžmana nije uračunato:

·         Izleti: Grčko veče, krstarenje, plaže Zakintosa, obilazak grada Zakintosa, ulaznice za diskoteke…

·         Doplata za klimu;

·         Troškovi putnog zdravstvenog osiguranja (10,00 €);

·         Obavezna boravišna taksa u Grčkoj koja se naplaćuje od 01.01.2018. godine
(dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1* i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €)

·         Doplata za trokrevetnu sobu 10,00 € ili doplata za dvokrevetnu sobu 20,00€ po osobi za svo vrijeme boravka,

·         Individualni troškovi…

Plan putovanja

 

1

1. DAN / SUBOTA / PODGORICA - ZAKINTOS

Sastanak putnika na dogovorenom mjestu u Podgorici (tačno vrijeme i mjesto okupljanja agencija javlja putnicima 2 dana pred polazak). Polazak grupe. Vožnja kroz Albaniju sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora grupe.

2

2. DAN / NEDELJA / ZAKINTOS

Dolazak u luku Kilini i ukrcaj na feribot za Zakintos. Dolazak na Zakintos i smještaj u izabranom smještaju u Laganasu. Slobodno vrijeme. Noćenje...

3

3 - 8 DAN / ZAKINTOS

Boravak na Zakintosu… Otkrijte skrivene tajne ovog lijepog ostrva. Kupaćete se na najčuvenijoj plaži Navajo – „Zaliv krijumčara“ u kristalno čistoj vodi tirkiznog mora i istovremeno istražujete čuvenu olupinu broda. Ova plaža od bijelog pijeska dostupna je jedino brodom.. Provedite pravo Grčko veče u tradicionalnom selu Eksohora. Brojni klubovi i kafići Laganasa privlače veliki broj stranih turista, koji se iz godine u godinu vraćaju na ovo Grčko ostrvo. Saznajte zbog čega ih je Laganas fascinirao i pridobio? Šta je to što ne postoji na ostalim ostrvima, a ima veze sa provodom? Svakodnevna organizacija dnevnih žurki na prelijepim plažama ostrva garantuju dobar provod. Na jednoj od najboljih plaža na ostrvu nalazi se popularni plažni bar “Casa Playa“ gdje se svakodnevno organizuju nevjerovatne žurke, tako da ćemo za Vas organizovati nezaboravnu žurku na pomenutom baru. Posjetićemo “St.Nicholas beach“ u mjestu  Vassilikos koja nam pruža veliki izbor sportova na vodi po povojlnim cijenama. Na bazenu hotela Regal organizujemo  „Pool Party“. Za noćni provod za Vas smo odabrali najpopularnije klubove u Laganasu: BAR CODE, RESCUE CLUB, PLUS CLUB (nevjerovatne Pjena žurke), SHISHA CLUB... U sardnji sa svim gore pomenutima barovima i klubovima za Vas smo obezbijedili nevjerovatne popuste. Malo ostrvo Cameo je poznato po vrhunskim privatnim žurkama.

4

9. DAN / ZAKINTOS - PODGORICA

Napuštanje smještaja. Slobodno vrijeme u gradu i polazak feribotom do luke Kilini. Nastavak puta autobusom i noćna vožnja preko Albanije do Podgorice.

5

10. DAN / PODGORICA

Dolazak u Podgoricu u ranim jutarnjim časovima. Kraj programa!

 

 

Aranzman mozete platiti u ratama preko kartica Premium i Premum Plus Hipotekarne Banke do 12 mjesecnih rata i preko administrativne zabrane prosvjetnih radnika do 6 mjesecnih rata ili gotovinski na ziro-racun 520-23027-58 Hipotekarna Banka.

·         * Licenca Ministarstva Turizma Crne Gore broj 389.
Za ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Max Travel d.o.o. koji su sastavni dio programa putovanja

·         ·          

·         ·         Informacije :

·         ·          

·         ·         Max Travel

·         ·         Turisticka Agencija
Podgorica
Njegoseva 23
067/060-010
www.maxtravel.me